Ik wil klantenservice agents inzetten


Eigenlijk is het heel eenvoudig: bel 0294-490970

Onze accountmanager staat u graag te woord, wat meestal resulteert in een persoonlijke kennismaking op korte termijn op uw locatie. Zodat wij de specifieke wensen en eisen kunnen doornemen en tegelijkertijd ‘de look & feel ‘ van uw organisatie meekrijgen. Wij willen straks immers kandidaten bij u plaatsen die niet alleen de juiste competenties hebben maar ook bij de cultuur van uw organisatie passen.

Detachering gebeurt doorgaans per kwartaal. In sommige gevallen is het na vier kwartalen toegestaan de betreffende medewerker onder bepaalde condities over te nemen. Hoewel het feitelijk afhankelijk is van de gevraagde groepsgrootte en de termijn waarop gestart moet worden, kunnen wij meestal al op korte termijn enkele ervaren medewerkers uit onze vaste poule mobiliseren. Dit zijn ervaren medewerkers in vaste dienst. Door hun ervaring en directe inzetbaarheid kan met menige campagne een vliegende start gemaakt worden.

De rest volgt spoedig daarna als resultaat van een gerichte recruitment actie waarvoor we diverse beproefde methodes snel kunnen inzetten.
En natuurlijk is de ‘kous niet af’ als wij onze kandidaten hebben geleverd: gedurende een detachering worden ze intensief gecoached en begeleid door de accountmanager en periodiek volgen zijn communicatie- en producttrainingen om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op dat gebied.